KAYIT YENİLEME

Sevgili Öğrencilerimiz, 2011-2012 öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme işleminiz için izlemeniz gereken adımlar aşağıda belirtilmiştir:

TC. uyruklu öğrenciler için:

(Katkı Kredisi alan öğrencilerimiz herhangi bir ücret yatırmayacaktır.)

• 6-10 Şubat 2012 tarihleri arasında Türkiye’nin her yerindeki İş Bankası Şubelerinde TC kimlik numaranız ile öğrenci katkı payını yatırmak.
• Bir gün sonra UBS (Üniversite Bilgi Sistemi)’nden ders seçimi yapıp, danışmanınıza göndermek.
(Öğrenci Kayıt İşlemi Videosunu izleyiniz)

• Danışmanın onayı ile kaydınız tamamlanmış olacaktır.

Yabancı Uyruklu öğrenciler için:

(2011-2012 öğretim yılında yeni kayıt yaptıran ve devlet burslusu olan öğrencilerimiz herhangi bir ücret yatırmayacaktır.)

• 6-10 Şubat 2012 tarihleri arasında Türkiye’nin her yerindeki İş Bankası Şubelerinde geçici vatandaşlık numaranız ile öğrenci katkı payını yatırmak.
• Danışmanın onayı ile kaydınız tamamlanmış olacaktır.

Başarılar dileriz.

Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü